24-ore.com
Doganimi i çelikut, qeveria paralajmëron takim me përfaqësuesit e Brukselit
Qeveria përgatitet për takim të ri dhe bisedime të reja me Komisionin Evropian për kufizimin e eksportit të çelikut në BE. Nga Qeveria shpresojnë se takimi do të organizohet deri nga fundi i këtij …