24-ore.com
Zaev u përgjigjet zyrtarëve bullgarë: Jam maqedon, flas maqedonisht
Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev i është përgjigjur deklaratave të fundit të zyrtarëve të lartë të Bullgarisë lidhur me pohimet e tij për gjuhën dhe kombin maqedon duke theksuar se askush në b…