24-ore.com
Pantone shpall ngjyrën e 2019, “një koral që jeton”
Sipas Institutit të ngjyrave “Pantone”, 2019-ta do të jetë “Një koral që jeton”, një ngjyrë që prezanton një shprehi të gëzueshme dhe nevojën tonë të brendshme për optimizëm. Korali që jeton teknik…