24-ore.com
Gruevski në Gjykatën e Shkupit, përmes video incizimit
Ish-kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski, i cili para rreth një muaji u arratis në Hungari, u pa dhe u dëgjua sot përmes video incizimit që u paraqit si dëshmi në Gjykatën Penale të Shkupit gjat…