24-ore.com
Seferis, nobelisti i parë grek dhe Shqipëria
Nga : Maklena NIKA Viti 2018 është shpallur “Viti Seferis” në Greqi dhe në këtë kuadër në mbarë Greqinë dhe jashtë saj janë organizuar aktivitete të ndryshme letrare dhe shkencore në përkujtim të v…