24-ore.com
Shitja e frekuencave 4G shtyhet, AKEP: E kërkuan operatorët
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare thotë se kanë qenë vetë operatorët që kanë kërkuar shtyrjen e ankandit për tre licensat që do te rrisin fuqinë e internet 4G. Sipas drejtorit të au…