24-ore.com
Kosovë, të lumtë – fitore për histori
Kosova i ka dhënë fund dilemës së fituesit të Grupit 3 të Ligës D. Ata i kanë dhënë fund vitit 2018 pa asnjë humbje dhe mbrëmë ka deklasuar Azerbajxhanin me rezultatin e thellë 4-0. Në këtë fitore …