24-ore.com
Mendimi në prag të ‘Luftës së Madhe’…
Nga: Perparim Kabo U mbushën 100 vite nga përfundimi Luftës së Parë Botërore. Faktet historike janë dëshmitë dhe statistikat gjithë po aq. Kur ajo mbaroi, ata që e shpunë botën në luftë u përpoq…