24-ore.com
ARRSH: Të gjitha akset nacionale të kalueshme
Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se të gjitha akset nacionale janë të hapura për qarkullimin e mjeteve dhe nën monitorimin e mbikëqyrësve të kontratave. ARRSH jep të dhëna për të gjithë akset e v…