24-ore.com
Taksa për produktet serbe, reagon edhe Ambasada e SHBA-së në Beograd
‚ÄčAmbasadori i SHBA-së në Beograd, Kyle Sccot, ka thënë se taksa e vendosur nga Republika e Kosovës për produktet serbe dhe ato nga Bosnja, është një shkelje e marrëveshjes së CEFTA-s, transmeton Ga…