24-ore.com
Meta takon Macron: Vlerësime për marrëdhëniet e shkëlqyera mes dy vendeve
Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta ndodhet në Francë, ku po mbahen ceremoni përkujtimore, për fundin e Luftës së Parë Botërore. Atje Meta është takuar dhe shtrënguar duart edhe me hom…