24-ore.com
Projektet rajonale, Fondi i Ballkanit Perëndimor hap thirrjen e dytë për aplikime
Fondi i Ballkanit Perëndimor ka shpallur thirrjen e dytë për projekt-propozimet rajonale. Në sallën e Konferencave, në Ministrinë për Europën dhe Punët e Jashtme, u zhvillua sot aktiviteti me temë:…