24-ore.com
Athina ka frikë nga “pelegrinët” e Bularatit: Përmbahuni!
Ministria greke e Punëve të Jashtme dhe Mbrojtjes së Qytetarëve ka ftuar të gjithë qytetarët grekë që kanë zgjedhur të vizitojnë Bularatin, për të marrë pjesë në ceremoninë e varrimit të Kostandin …