24-ore.com
Në Kakavijë ndalohen personat me simbole iredentiste, por në Bularat ka ekstremistë të Agimit të Artë
Shtetasit grekë që kanë mbërritur në Bularat kanë bërë thirrje në kor “Maqedonia është Greqi” dhe “Kostandin, ti je gjallë”. Ka pasur edhe këngë greke nacionaliste si dhe është kënduar himni grek. …