24-ore.com
“Otello, Arapi i Vlorës“ i Ben Blushit me përkthim në gjuhën bullgare
Romani më i përkthyer, më i lexuar dhe më i dekoruar shqiptar për disa vitet e fundit doli në tregun bullgar. Bëhet fjalë për “Otello, Arapi i Vlorës” të Ben Blushit. Prezantimi i tij ishte organiz…