24-ore.com
Integrimi i Shqipërisë në BE, Soreca: Më afër se kurrë
Shqipëria dhe Bashkimi Europian janë më afër se kurrë dhe një fakt të tillë e konfirmoi dhe ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca. Ambasadori Soreca është shprehur me tone optimiste përpara stude…