24-ore.com
Bankat në Shqipëri, rënie e përfitimeve dhe dhënies së kredive
Përfitimet neto të sistemit bankar të Shqipërisë ranë në 14.3 miliardë lekë në fund të shtatorit, nga 16.9 miliardë që ishin një vit më parë. Të dhënat jepen nga Shoqata e Bankave në Shqipëri. Edhe…