24-ore.com
Shifrat e 9 mujorit të ISHTI, masa ndaj 72 subjekteve, nuk respektuan kushtet për karburantet dhe gazin
Të paktën ndaj 72 subjekteve janë marrë masa admintsrative për shkak të parregullisve që janë konstatuar nga kontolli i Inspekotratit Shtetëror Teknik përgjatë 9 muajve. Referuar shifrave të publik…