24-ore.com
Tiranë-Durrës me koncesion; Qeveria pranon se ka marrë ofertë për rrugën
Rruga Tiranë-Durres do jepet me koncesion dhe do behet me pagese dhe qeveria konfirmon se ka marre nje propozim nga nje kompani private e cila po analizohet nga ministria e infrastruktures. Kjo rru…