24-ore.com
Kancelari austriak përgëzon Maqedoninë për vendimin historik
Kancelari austriak Sebastian Kurc gjatë hapjes së konferencës “Ballkani dhe BE-ja, cikli i procesit të Berlinit” në Budva përgëzoi Maqedoninë për vendimin e marrë në Kuvend për zbatimin e Marrëvesh…