24-ore.com
Vrasja në ish-bllok/ Apeli rrëzon Martinajn, mbetet në burg
Gjykata e Apelit ka rrezuar kerkesen e Ervis Martinaj per liri dhe ka lene ne fuqi vendimin e shkalles se pare, duke e lene te arrestuarin pas perplasjes me arme ne lokalin ne ish-bllok, ne arrest …