24-ore.com
Axhenda “Rama” spostoi Babalen dhe opozitën
“Prisni dhe do të shihni shtatorin”. Ky ka qenë gjatë gjithë verës refreni i një pjese të opozitës zyrtare, teksa shqiptarët shtriqeshin para televizorit duke parë Botërorin e futbollit, ose shetis…