24-ore.com
Shkon në tre numri i viktimave në Mat
Sherri për motive të dobëta në fshatin Shëlli në Macukull të Matit, përfundoi me tre të vrarë dhe dy të plagosur. Mësohet se agresori është identifikuar si Kujtim Koxha, banor i fshatit Shëlli. 51 …