24-ore.com
Maqedoni: Prokuroria e Posaçme heton zyrtarë e ish-zyrtarë të lartë
Në Maqedoni, Prokuroria e Posaçme ka hapur gjashtë raste të reja, në të cilat janë të dyshuar ish-zyrtarë të lartë qeveritarë, zyrtarë aktualë dhe politikanë për shpërdorime të detyrës dhe parave t…