24-ore.com
Mbyllja e lojërave të fatit, Veliaj: Vendimi më i guximshëm në dobi të familjeve shqiptare
Nga 1 janari nuk do të shikoni asnjë pikë bastesh apo kazino në Tiranë dhe në gjithë territorin e Shqipërisë. Vendimi i qeverisë për të mos lejuar hapjen e bizneseve të lojërave të fatit është pë…