24-ore.com
Është vetë Lulzim Basha, jo këta…
Jo mor jo! Kjo nuk eshte pune e ketyre dy horrave dhe, ketij medemek gazetarit! Eshte Lulzim Basha ne krye te kesaj historie. Lulzim Basha! Pa te dhe parate e shumta te tij, do ishte nje histori ba…