24-ore.com
Çfarë qëndron pas sjelljes agresive të Rusisë?
Në takimin e ministrave të Mbrojtjes së NATO-s të gjithë bënë të ditur: sulmet e Rusisë janë shtuar. Jo me tanke dhe me raketa, por përmes internetit. Edhe kjo mund të bëhet në bazë të një plani. D…