24-ore.com
Emri i Maqedonisë “shkon” në Parlament për miratim
Qeveria maqedonase miratoi të hënën një projekt-ligj mbi ndryshimin e emrit të vendit, siç është rënë dakord me Greqinë, dhe e kaloi atë në parlament për miratim. Kërkesat e Maqedonisë për anëtarës…