24-ore.com
Rama, në grupin e PS: Rastet e montuara, shpifje të “Kinostudios Luli shpk”
Në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste, kryeministri Edi Rama ka folur kryesisht mbi akuzat dhe sulmet e pavend ndaj qeverisë, nga opozita e drejtuar nga Lulzim Basha, edhe pse siç…