24-ore.com
Basha: Paketa antimafia do godasë pa mëshirë abuzuesit
Me anë të një postimi në “Facebook”, kreu i opozitës solli në vëmendje pikat kryesore të platformës së opozitës për të luftuar korrupsionin dhe “për t’i kthyer qytetarëve çdo pasuri që i është marr…