24-ore.com
McAllister: Edhe Gjermania mund të jetë kundër liberalizimit të vizave
Komisioni për Punë të Jashtme i Parlamentit Evropian në fund të javës së ardhshme do të debatojë raportet për Kosovën dhe Serbinë. Këtë e ka konfirmuar, David McAllister, Kryesues i Komisionit për …