24-ore.com
Joksimović: Serbia ka nevojë për kompromisin lidhur me Kosovën
Serbia ka nevojë për kompromisin. Duhet fituar dhe humbur diҫka, kur është fjala për Kosovën, thotë për DW Aleksandra Joksimović, Presidente e Qendrës për Politikë të Jashtme, Beograd. DW: Znj. Jok…