24-ore.com
BE do të financojë një stacion të përbashkët kufitar hekurudhor Maqedoni-Serbi
Ministri i Transportit dhe Lidhjeve i Maqedonisë, Goran Sugareski, ka bërë të ditur se Bashkimi Evropian (BE) me 4.5 milionë euro do të financojë ndërtimin e stacionit hekurudhor të përbashkët kufi…