24-ore.com
Ndahen çmimet e Festivalit të Teatrit, “Vdekja e Dantonit” nga Shkupi, shfaqja më e mirë
“Vdekja e Dantonit” me regji të Edin Mustafiç u shpall shfaqja më e mirë e festivalit, që rikthehet në Tiranë pas 20 vitesh mungesë. Filloi me një parodi dhe u mbyll me një vdekje Festivali Mbarëko…