24-ore.com
OKB – Cipras: Dialogu me Tiranën dhe Shkupin model për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve
Greqia është aktive në promovimin e stabilitetit dhe rritjes ekonomike në Ballkan nëpërmjet një zgjidhjeje politike që zbulon potencialin e këtij rajoni për t’u anëtarësuar në Bashkimin Europian ap…