24-ore.com
The Bloomsbury, çantat Burberry vjeshtë/dimër 2014-15
Për vjeshte/dimër 2014-15 Burberry prezanton një linje çantash te quajtur The Bloomsbury, te dekoruar nga motive lulesh te pikturuara me dore dhe fantazi vintage. Për sezonin vjeshte/dimër 2014-15 …