24-ore.com
Konkurrenca miraton përqendrimin e “Air Albania”: Fluturimet pas Stambollit, në Romë, Bolonjë dhe Londër
Autoriteti i Konkurrencës në një vendim të kësaj jave(date27 shtator) ka autorizuar përqendrimin për krijimin e ndërmarrjes së përbashkët “Air Albania”. Në dokument ky institucion argumenton se pë…