24-ore.com
“Euro 2024” në Gjermani, Maas: Për një botë të hapur dhe tolerante
Ambasada gjermane në Tiranë deklaron se Kampionati Europian 2024 do të mbahet në Gjermani. Këtë eveniment të rëndësishëm të futbollit e ka përshëndetur dhe ministri i Jashtëm gjerman Heiko Maas. “U…