24-ore.com
Ambasadori i ri i Kosovës Edon Cana: “Asgjë nuk na ndan, shumë na bashkon”
„Marrëdhëniet bilaterale ndërmjet Bullgarisë dhe Kosovës janë të shkëlqyera, asgjë nuk na ndan, shumë na bashkon” – janë fjalët e para të Ambasadorit të ri të Republikës së Kosovës në Sofje Edon Ca…