24-ore.com
Kadri Veseli te Ferronikeli në Drenas. Mane: Do të zgjerojmë kapacitetet prodhuese në Kosovë
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli vizitoi kompaninë NewCo Ferronikeli në Drenas. Ai theksoi rëndësinë e kësaj kompanie jo vetëm për Komunën e Drenasit dhe për impaktin që ajo ka në kriji…