24-ore.com
Sulm në një paradë ushtarake në Iran, disa të vdekur
Persona të armatosur kanë hapur zjarr në një paradë ushtarake iraniane në qytetin jugperëndimor të Ahvaz-it ku janë vrarë disa persona, përfshi civilë, dhe duke plagosur të paktën 20 të tjerë, rapo…