24-ore.com
Le Pen refuzon vendimin e gjykatës për t’iu nënshtruar ekspertizës psikiatrike
Liderja e Frontit Kombëtar në Francë Marine Le Penrefuzon vendimin e gjykatës për t’iu nënshtruar një ekspertize psikiatrike. Në mbështetje të saj është rreshtuar dhe ministri i Brendshëm Italian M…