24-ore.com
Donald Tusk shton presionin mbi Theresa May: Asnjë kompromis, plani “Chequers” është i vdekur
Presidenti i këshillit të Europës, Donald Tusk, ka shtuar presionin mbi Theresa May duke refuzuar planin që njihet tashmë si plani Chequers dhe duke paralajmëruar një dështim të bisedimeve për Brex…