24-ore.com
Vladimir Marku: Ceshtjet e medha i trajtojne njerezit e medhenj
Ceshtjet e medha te nje kombi jane ceshtje te medha te nje kombi pavaresisht se si i trajtojne politikanet. Ceshtjet e medha te nje kombi nuk harrohen, nuk braktisen, aspirohen, ringjallen, dhe nje…