24-ore.com
Policia: Vucic ka lëshuar Kosovën, s’kishte asnjë incident, s’ka pasur të shtëna në Drenicë
Policia e Kosovës edhe zyrtarisht ka njoftuar për mbarëvajtjen e protestës kundër presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuciitit si dhe tentimin e këtij të fundit për tu futur në Drenicë. Nga policia …