24-ore.com
Cipras në Selanik premton rritje pagash dhe ulje taksash
Kryeministri grek, Aleksis Cipras premtoi dje se do të rriste pagat dhe pensionet muajt e ardhshëm si edhe do të ulte taksat, përderisa vendi kishte kryer reformat e kërkuara financiare dhe program…