24-ore.com
Agronomi i hashashit nga Venezuela, u kap në Përmet në plantacionin me kanabis
Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit e kanë shpallur të fituar luftën më kanabisin, por këtë vit nuk kanë munguar raste të kultivimit masiv në disa zona të vendit. Parcela me kanabis gjatë m…