24-ore.com
Kufiri i Kosovës, dështon serish seanca e kërkuar nga opozita
Seanca e opozitës për të debatuar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjim të kufijve” në dialogun mes të Kosovës dhe Serbisë, nuk …