24-ore.com
Xixat, tendencat më shkëlqyese
Tendenca glitter për vjeshte/dimër 2014-15, kjo është një nder sekretet e para te treguara ne sfilatat dedikuar stinës se ftohte, dhe janë propozuar nga gjigandet e fashion system ata qe kane zgjed…