24-ore.com
Givenchy ju këshillon: lëkurë dhe tyl në pranverën e 2015-ës
Në Paris po zhvillohet ende Java e Modës. Ndërsa kemi parë sfilatat e shtëpive më të rëndësishme të modës, një koleksion i shumëpritur ishte ai i Givenchy. Ngjyrat më të përdorura tek veshjet ishin…